رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در مراسم آغاز پروژه ساماندهی و ارتقاء کیفی فلکه دوم نیروی هوایی توسط سازمان زیباسازی، با اشاره به جلسه خود با شورایاران ناحیه 2 منطقه 13 گفت: در این جلسه تصمیمات مهمی در خصوص باز آفرینی کالبدی و فضایی پادگان دوشان تپه که مساحتی حدود 225 هکتار دارد و بخش عمده ای از مساحت منطقه 13 را تشکیل می دهد، اتخاذ شد.

وی ادامه داد: با توجه به مشکلات جدی فضاهای سبز و باز و سرانه های خدماتی که محلات اطراف این پادگان دارند، امیدواریم بر اساس طراحی ها و برنامه ریزی های معاونت شهرسازی و معماری که با مشورت مشاورین ذیصلاح و همچنین اهتمام شهردار تهران و پیگیری های انجام شده بتوانیم با مسئولان ارشد نیروی هوایی ارتش توافق کنیم و شاهد یک اتفاق برد_ برد برای شهر باشیم.

سالاری با بیان اینکه اگر این اتفاق رخ دهد نیروی هوایی ارتش نیز به عنوان ذینفع منافع بسیار خوبی به دست خواهد آورد، تصریح کرد: بخش عمده این فضاها می تواند به عنوان فضاهای عمومی در اختیار مردم محلات قرار گیرد.

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهراندر ادامه با اشاره به اینکه موضوع ساماندهی و ارتقاء کیفی فلکه دوم نیروی هوایی اتفاق های بسیار خوبی برای منطقه ۱۳ رقم‌می زند،گفت: هم اکنون شهر تهران به صورت کامل در اختیار اتومبیل ها قرار دارد به همین دلیل موضوع توجه به عرصه های سبز و باز و میادین به عنوان پاتوق های اصلی محله و محل حضور مردم در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اولویت های مدیریت شهری تهران، تبدیل شهر خودرو محور به انسان محور است، گفت: توجه به فضاهای عمومی، آرام سازی شهر از اقدامات مهم مدیریت شهری در راستای باز پس گیری فضاهای شهری از خودرو ها است که البته این مهم نیازمند توسعه مناسب شبکه حمل و نقل عمومی نیز است.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: ما در این مقطع از تاریخ باید به مطالبات جدی مردم به عنوان دیده بان های شهر توجه و پروژه هایی از این ‌دست را در نقاطی از شهر به صورت پایلوت اجرا کنیم.

سالاری اضافه کرد: امیدوارم مسئولان سازمان زیباسازی با نگاه فرهنگی در حوزه زیباسازی بتوانند در شهرداری مجموعه ای از اتفاقات مهم ‌را رقم‌ بزنند چراکه مردم به شدت از چنین پروژه هایی استقبال می کنند.

عضو شورای شهر تهران در ادامه با تاکید بر لزوم کوتاه بودن مدت زمان اجرای پروژه ها، تصریح کرد: زمان اجرای پروژه ها نباید طولانی شود چراکه این اتفاق نارضایتی مردم را به دنبال خواهد داشت.

سالاری اضافه کرد: یکی از سرفصل های بسیار خوبی که ما در کمیسیون شهرسازی و معماری شورا در تعامل با معاونت شهرسازی و معماری شهرداری و بخصوص سازمان زیباسازی به آن رسیدیم توجه به میدان های پیاده است که به عنوان یکی از احکام جدی در برنامه 5 ساله سوم شهر تهران نیز آمده است و در کنار موضوع خیابان های کامل به تحقق رویکرد انسان محوری و بهسازی محیطی و ارتقا کیفیت محیطی در فضاهای موجود کمک می کند. اجرای پروژه های میدان های پیاده نیاز به سرمایه گذاری برای تملک املاک ندارد و فضای سبز آن نیز موجود است و حتی فضای سبز موجود باید افزایش پیدا کند.